Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Puhkes 7 nanomeetri tellimust, TSMC augusti tulud ületasid 100 miljardit

TSMC sai kasu Apple'i uuest iPhoneist ja Huawei uuest mitte-Pingi indikaatoritehasest ning viienda põlvkonna mobiilside (5G) taristu maailmas aktiivsel kasutuselevõtul puhkesid 7nm tellimust, vastavad eelised ilmuvad augustis. Tööstusharu on optimistlik, eeldatakse, et TSMC augusti konsolideeritud müügitulu naaseb NT 100 miljoni dollari (sama allpool) märgi juurde, tõustes ligi 10 kuu kõrgeimale tasemele, igakuine kasvutempo on üle 10% ning september ja 4. kvartal on väärt. ootama.

TSMC pole kunagi kommenteerinud ühe kliendi tellimust ja majandusharu hinnangulisi finantsnäitajaid, rõhutades, et augusti konsolideeritud tulude andmed avaldatakse Mingil (10). TSMC esimees Liu Deyin on aga avalikult öelnud, et tellimuste nähtavus aasta teises pooles oli ootuspärane. Peamine põhjus on see, et 7-nanomeetrine protsessitehnoloogia juhib tööstust ja praegune võimsus on täis, toetades kasvutempot teises pooles. Tööstusharu usub, et TSMC põhialused on tugevad ja sellest loodetakse saada turu peaülemaks.

TSMC juuli konsolideeritud müügitulu ei kajasta veel kõrghooaja efekti, kerge langus võrreldes juuniga 1,3%; eelmise aasta juuli konsolideeritud müügitulu oli 544 461 miljardit jüaani, vähenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes umbes 2%, kuid aastane langus on suuresti ühtlustunud eelmiste kuudega. Kahekohalist protsenti vähendatakse umbes 2% -ni. Järgnevate tellimuste saatmisel on tööstus optimistlik, et eeldatakse, et tulude kumulatiivne aastane kasvutempo muutub positiivseks.

Tööstusharu analüüsi kohaselt tõmmatakse teises pooles 7-nanomeetriseid tellimusi, näiteks Apple'i järgmise põlvkonna protsessor, HiSiliconi mobiiltelefoni ja 5G tugijaama kiibid, samuti ultramikrograafiaprotsessorid, e-spordi protsessorid ja serveri kiibid. aastal. Protsessi ettevalmistamise aeg on hinnanguliselt umbes 50 päeva. Alates augustist peaks operatsioon loodetavasti jätkama tugevat kasvu.

TSMC hinnangul ulatub selle kvartali konsolideeritud müügitulu 9,1 miljardi dollarini 9,2 miljardi dollarini, mis tähendab kvartali umbes 18% -list kasvu, mis põhineb vahetuskursil 31–1 USA dollarit, mis võrdub 282,1 miljardi dollari kuni 285,2 miljardiga NT brutomarginaalil. , Kasumimäär on samuti parem kui II kvartal, mille kohaselt suurenevad augustis ja septembris kogutulud märkimisväärselt.

TSMC ütles, et hoolimata majanduse suurest ebakindlusest ja USA-Hiina kaubandussõjast, on ülemaailmne 5G ehituse tempo kiirem ja arvatust varasem ning selle hooaja sisenemine nutitelefonide saatmishooaega ajab ettevõtte 7-nanomeetrise mahutavuse ära. Hind on täis ja kliendi nõudlus 5nm protsessi järele ületab ka ootusi. Otsustatakse suurendada kapitalikulutusi sel aastal enam kui 11 miljardi dollarini, kuid tegelikud kulud tehakse teatavaks oktoobri keskel.

TSMC rõhutas, et ettevõttel on tehnoloogia esirinnas ja ta jälgib järgmise aasta tegevust. Vastuseks järgmise aasta 5G nõudlusele jätkab ettevõte talentide värbamist ja tehaste laiendamist suures mahus ning kapitalikulud kasvavad jätkuvalt.