Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kõik töötajad peatavad äärealade programmi! TSMC julgustab tootmisliini mittekuuluvaid töötajaid kodust tööle

Economic Daily andmetel on kogu maailmas levinud uut tüüpi koroonaviirus ning enim kannatada saanud piirkondadeks on saanud Euroopa ja muud kohad. Sellega seoses julgustab valukodade juht TSMC tootmisliini mittekuuluvaid töötajaid kodust tööle, samal ajal kui ettevõte on pannud kõik töötajad äärealade programmi peatama.

18. mai õhtul teatas TSMC, et töötajal on diagnoositud uus koronaarne kopsupõletik, mistõttu tehti sisemine otsus alustada kontorirühma operatsioonimudelit.

Sellega seoses ütles TSMC, et lisaks erinevatele piirkondlikele kontoritele hõlmab rühmakontorimudel ka kodukontori võimalust. Ettevõte julgustab tootmisliini mittekuuluvaid töötajaid oma kodukontorit 12. aprilliks rohkem kasutama. Teadaolevalt on ettevõtte mittetootmisliinil töötajaid hinnanguliselt umbes 30 000 inimest.

Äärepoolsete saarte osas oli TSMC varem peamiselt vältinud tarbetuid ärireise ning ülemaailmse epideemia süvenedes on TSMC peatanud kõigi töötajate saareplaanid.

Ent samal ajal rõhutas TSMC ka seda, et praegune tootmisliini töö jääb normaalseks ja toimimist see ei mõjuta.