Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Apple soovib kulusid kontrollida? Guo Mingyu: Uue iPhone 5G PA kasutamine võib olla oodatust väiksem

Tianfengi rahvusvahelise analüütiku Mingming Guo eile avaldatud uusimas uuringuaruandes (13) juhiti tähelepanu, et 2020. aasta teisel poolel võib uue iPhone'i järele 5G PA-kiipide nõudlus olla oodatust väiksem.

Aruanne vähendas igas 5G iPhone'is kasutatud 5G PA-kiipide hulka. Eelmise hinnangu kohaselt vähendati neid kuut märkimisväärselt ühele või kahele. Guo Mingdi ennustas oma aruandes 2019. aasta juunis, et Apple lisab 2020. aasta teises pooles lansseeritud 5G iPhone'ile kuus 5G PA-kiipi, sealhulgas kaks neist igaüks n41, n77 ja n79.

Viimane uuring näitab aga, et n41-d enam ei kasutata integreerimise tõttu 4G keskmise kõrgsagedusega PA-ga ja 2x2 Uplink tühistatakse. Seetõttu on oodata, et 2020. aasta teises pooles kasutab iga 5G-i iPhone 1 või 2 5G PA-kiipi, mis peaks olema üks n77 ja n79 jaoks. , Või n77 ja n79 on integreeritud ühte.

Lisaks asendavad Qorvo ja Skyworks Broadcomi kui iPhone 5G PA tarnija ning Broadcom keskendub ainult n41 keskmise ja kõrge sagedusega PA pakkumisele (Broadcom on peaaegu ainus iPhone 11-seeria kesk- ja kõrgsageduslike seadmete tarnija PA-d). Väärib märkimist, et seoses Broadcomi loobumisega iPhone 5G PA tarnimisest, on stabiilne iPhone 5G PA äri oodatust madalam ning Hiina mobiilsideturul on languse oht. Ehkki selles vaadeldakse pikaajalist stabiilset suundumust, on ettevõtte üldine äri pikk ja lühike olukord teadmata.

Tarneahelas öeldakse, et Apple kohandas 5G PA-d tänu suurele nõudmisele iPhone 12 järele, et vähendada survet komponentide tarnimisele, ja teine ​​eesmärk on kontrollida komponentide kulusid.