Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

DRAM-i hinnad tõusevad! Kasvanud jaanuarist alates ligi 20%

Jibang Technology pakkumise kohaselt on 8 Gb DDR4 standardse DRAM-i hetkehind tõusnud umbes 3,5 USD-ni, mis on jaanuarist alates tõusnud rohkem kui 10%; 4 Gb DDR4 standardse DRAM-i hetkehind on tõusnud enam kui 2 USD-ni ja alates jaanuarist on hinnatõus jõudnud umbes 17% -ni.



Kohaleturu pakkumise vähesuse tõttu eeldab tööstusharu, et hinnad tõusevad jätkuvalt enne Hiina Lunari uut aastat ning spot-hindade tõus toob kaasa lepingute hindade tõusu, mis aitab ilmselgelt DRAM-i tehase tulusid ja kasumit.

On arusaadav, et eelmise aasta detsembris lakkas DRAM-i hind langemast ja tõusis uuesti, peamiselt terminali ODM / OEM-tehaste, mobiiltelefonide tehaste ja süsteemitehaste varude taseme languse tõttu. Ja lepinguline hind lakkas kukkumast.

Alates 2020. aastast on DRAM-i turul ostjad jätkanud ostmist varude loomiseks ning pakkumise pool pole viimase aasta jooksul uut võimsust lisanud. Lisaks on DRAM-i lõppseadmete kandevõime märkimisväärselt suurenenud, enam kui 50%, suurendades hetkehindu ja jätkates tõusu. .

Lisaks tõusevad DRAMeXchange hinnangul serveri DRAM-i ja nišš-DRAM-i lepinguhinnad esimeses kvartalis vähem kui 5% võrreldes eelmise kvartaliga, samas kui DRAM-i lepingute hinnad tõusevad eeldatavasti vahemikus 5-10%. Tavaline ja mobiilne DRAM peaks eeldatavasti jääma tasaseks.