Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Dialoogist saab Telechipsi eelistatud energiahalduse partner järgmise põlvkonna autotööstuse platvormide abistamiseks

16. septembril 2020 on juhtiv akude ja toitehaldus, Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE), tööstuslike IC-de tarnija Dialog Semiconductor (Saksa börsi kauplemiskood: DLG) ning sõidukisisesed infotainment-süsteemid (IVI) ja Telechips, juhtiv nutika piloodikabiini lahenduste autotööstuse süsteem-kiibil (SoC) tarnija teatas täna, et Dialog on Telechipsi eelistatud energiahalduspartner oma uusimate Dolphin + QD (TCC8059) ja Dolphin 3E (TCC8053) / platvormide nagu Dolphin jaoks. 3M (TCC8050) ja Dolphin 3H (TCC8060) pakuvad toitehalduse lahendusi. See edasine koostöö põhineb kahe ettevõtte varasemal koostööl autoplatvormil Telechips Dolphin + ning selle eesmärk on järgmise põlvkonna funktsionaalselt ohutud intelligentsed sõidukisisesed info- ja meelelahutussüsteemid, instrumendid, head-up kuvasüsteemid ja integreeritud kabiini elektroonilised juhtimisseadmed ( Eküüd).

Dialoogi "ideaalselt sobitatud" toitelahendus koosneb DA9062-A süsteemi peamisest PMIC-st ja hiljuti turule tulnud DA9130-A ja DA9131-A sub PMIC-idest. Need ülimalt integreeritud seadmed on sertifitseeritud AEC-Q100 2. klassi poolt ja nende praegune koguvõime on 21,5 A, mis aitab uusimal Telechipsi platvormil saavutada optimaalse jõudluse. Lisaks kasutab Dolphin 3 dünaamilist pinge reguleerimist (DVS), et vähendada SoC võimsuskadu ja soojuse hajumist. Dialogi toitelahendused saavad seda funktsiooni hõlpsasti toetada, samuti muid energiasäästlikke funktsioone, nagu programmeeritavad unerežiimid.

Dialog Semiconductor'i autotööstuse üksuse asepresident ja peadirektor Tom Sandoval ütles: "Kuna autoelektroonika tarnijad nõuavad jätkuvalt tasuvaid, suure jõudlusega ja funktsiooniderikkaid SoC platvorme, pakub meie edasine koostöö Telechipsiga autoelektroonikat tarnijad toovad suuri eeliseid. Dialogi PMIC-lahendustel on ainulaadsed eelised, mis tagavad Telechipsi klientidele vajaliku paindlikkuse, mastaapsuse ja töökindluse. "

Uute Dolphin-seeria toodete suurimaks eeliseks on kabiini elektrooniliste süsteemide pakkumine, mis ei vaja riistvara virtualiseerimist, võimaldades klientidel riistvara virtualiseerimist kasutamata kasutada korraga kahte operatsioonisüsteemi, mis põhinevad Cortex®-A72 ja Cortex®-A53 protsessoritel. Dolphin 3-l pole mitte ainult kõrge GPU võrdlusnäitajaid, vaid ka suurepärane VPU. Autokliendid saavad rikkalike ja erksate graafiliste kasutajaliideste kogemiseks kasutada rakendusi DP1.4, Open LDI, MIPI-CSI2 ning realiseerida pildi kuvamist mitmel ekraanil ja pilditöötlust mitmel kaameral. Lisaks suudab Telechips Dolphin 3 lahendus käivitada autotööstuse operatsioonisüsteeme nagu Android ™, Linux®, QNX ™ ja Green Hills®. Dolphini seeria platvorm vastab ka EVITA, Hiina krüptimise, AEC-Q100 ja ASIL B täielike funktsionaalsete ohutusnõuete nõuetele.

Telechipsi tegevjuht Steve Wahl ütles: "Meie kliendid vajavad mitmesuguseid lahendusi alates algtasemest kuni tippklassi seeriateni. Meil ​​on õnn, et meid toetavad Dialogi paindlikud ja skaleeritavad toiteallikad. Telechips pakub diferentseeritud võrgustatud autoplatvormi. Koos Dialogi PMIC-seeria toetab mitut kulude ja jõudluse taset. "

DA9062-A süsteemi peamine PMIC, DA9130-A sub-PMIC ja DA9131-A sub-PMIC pakuvad märkimisväärseid mastaapsuse ja paindlikkuse eeliseid, jaotades samal ajal soojuse hajumise kõrge temperatuuriga keskkondades. Sisseehitatud konfigureeritav mootor aitab süsteemidisaineritel hõlpsalt lahendada toiteallika ajastuse, soojuse hajumise ja süsteemi juhtimise väljakutseid. Intuitiivne GUI (Smart Canvas) lihtsustab kohandamisprotsessi, et saavutada "ideaalselt sobitatud" toitehalduse lahendus. See kõrgelt optimeeritud ja kulutõhus toitehalduse lahendus aitab saavutada kõige konkurentsivõimelisema ja diferentseerituma süsteemi kujunduse.

Nende süsteemide peamised PMIC- ja sub-PMIC-seadmed on kõik läbinud AEC-Q100 2. klassi sertifikaadi.