Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

DuPonti vahvlite äri omandamine on lõpule viidud! SK Siltron siseneb ametlikult vahvlite turule

Eelmise aasta septembris otsustas SK Siltron, üks maailma viiest suurimast vahvlitootjast, omandada USA keemiaettevõtte DuPonti vahvlijaoskond 450 miljoni USA dollari suuruse investeeringu (umbes 540 miljardit võitu) eest. 2. märtsil teatas ettevõte, et omandamine viidi lõpule eelmise kuu 29. kuupäeval.

Teatatakse, et see on esimene suuremahuline ühinemine ja omandamine, mille algatas SK (Co., Ltd.) pärast endise LG Siltroni omandamist LG-lt (Co., Ltd.) 2017. aasta jaanuaris.

SK Siltron ütles: "Eeldatakse, et ränidioksiidvahvlid kasvavad igal aastal suure kahekohalise arvuga. Maksimeerige DuPonti teadus- ja arendustegevuse ning tootmisvõimsuste ja ettevõtte põhitegevuse sünergia, et tagada (SK) uus kasvutempo."

SK Siltron teatas samal ajal ka, et jätkab pärast omandamist investeeringuid seotud tehnoloogiatesse.

Varem juhtisid SK Siltroni seotud isikud tähelepanu järgmisele: "Selle ühinemise ja omandamise eesmärk on reageerida Korea valitsuse poliitikale toetada ettevõtete iseseisvat materjalitehnoloogiat, et parandada ettevõtte ülemaailmset konkurentsivõimet."

Väärib märkimist, et Lõuna-Korea on pikka aega toetunud pooljuhtide impordi osas Jaapanile. Praegu saavad ränikarbonaadi vahvleid partiidena toota ainult Ameerika Ühendriikide DuPont, Jaapani Showa Denko, Denso, Sumitomo jne. SK Siltron on Korea vahvliteäri ainus ettevõte.

Kuna Jaapan rakendas eelmisel aastal kolme peamise pooljuhtmaterjali ekspordikontrolli, on Lõuna-Korea ettevõtted otsinud alternatiivseid tarneallikaid. Samal ajal on kohalike tootjate üheks eesmärgiks olnud Nissanist kodumaise toodanguga lahti saada. Võib öelda, et see ühinemine ja omandamine tugevdab oluliselt Korea kodumaiste ettevõtete vahvlite valmistamise võimalusi ning SK Siltron katab ka laiaulatusliku vahvlituru, sealhulgas elektrisõidukid ja 5G pooljuhid.