Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Endine iPhone'i insener: Apple on ähvardanud Apple'i insenere mitte palgata, kuid soovib inimesi Nuvia küljest lahti kaevata

Macrumorsi sõnul asutas endine iPhone'i kiibidisainer Gerard Williams III uue Apple'i nimega ettevõtte koos teiste Apple'i arendajatega pärast Apple'ist lahkumist 2019. aasta veebruaris. Apple kaotas seejärel Williamsile lepingu rikkumise eest kohtu.

On arusaadav, et Apple kaebas Williamsi esmakordselt kohtusse 2019. aasta augustis, väites, et Apple'iga sõlmitud leping takistas tal tegeleda Apple'i ettevõtlusega otseselt seotud äritegevusega.

Hiljuti teatas Williams taas, et Apple on tegelikult Nuvia sees inimesi kaevanud.

Nuvia poolt AppleInsiderile edastatud kohtudokumentide kohaselt on Apple algatanud oma konkurentsivastase kampaania. Ta ütles, et Apple ähvardas Nuvia mitte palgata Apple'i insenere, kuid ta soovis hiljem Nuvia kaasasutaja John Bruno lahti saada.

Pole selge, kas juhtumit hakatakse proovima. Teatatakse, et kohtunik lükkas Apple'i karistusliku kahju hüvitamise nõude tagasi, kuna nad ei suutnud tõestada, kuidas Williamsi truudusetus ettevõttele haiget tegi.

On arusaadav, et Gerard Williams III omab laialdast protsessori arendamise kogemust. Enne Apple'iga liitumist töötas ta ARM-is 12 aastat. Pärast Apple'iga liitumist hakkas ta protsessori tuumaseadmelt tasapisi vastutama kogu A-seeria SoC arhitektuuri kujundamise eest, mis näitab, et ka tema vastutus kasvab. Ja selle silmapaistvaim panus on protsessorituuma kujundamine A7-s, mis on esimene 64-bitine arvutisüsteem mobiilseks seadmeks.