Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Valmis Globalwafers Korea tütarettevõte teine ​​tehas, ilmus Lõuna-Korea president Moon Jae-in

Ränivahvlifabrikaadi Global Wafers tütarettevõte MMC Korea Company (MKC) pidas 22. septembril Lõuna-Koreas Tianan Citys oma teise tehase valmimise tseremoonia. Juhataja Xu Xiulan ütles, et MKC nr 2 on uus verstapost GlobalWafersi tulevikku suunatud tehnoloogia ja toimimise kasvu osas ning suudab stabiilselt pakkuda täpsemaid spetsifikatsioone. Vahvlid aitavad ettevõttel tegutseda. Eelkõige ilmus sündmuskohale ka Lõuna-Korea president Moon Jae-in.

Xu Xiulan ütles, et teine ​​tehas saab selle aasta jooksul valmis saada, seda kõike tänu Korea valitsuse tugevale toetusele ja klientide usalduse õnnistusele. Tulevikus keskendub uus tehas väga automatiseeritud 12-tollisele vahvlite tootmisele kuu mahuga umbes 176 000 vahvlit.

Lisaks Moon Jae-inile on sündmuskohal ka valitsusametnikud, parlamendiliikmed ja kohalike omavalitsuste kaubanduse, tööstuse, energeetika, teaduse, info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ning muude osakondade juhid. On arusaadav, et Moon Jae-in külastas MKC fab ja pidas tseremoonial kõne. Tegutsemise ja GlobalWafers Korea MKC teise tehase valmimise vastastikuse tunnistajana tänas Xu Xiulan teda eriti ja avaldas oma au.

Grupp GlobalWafers on ülemaailmselt levitatud. MKC on GlobalWafersi 100% -line investeeringutega tütarettevõte ning Kirde-Aasia väga oluline teadus- ja arendustegevuse ning tootmiskeskus. Viimase 30 aasta jooksul on MKC keskendunud jätkuvalt kvaliteetsete 8-tolliste, täiustatud 12-tolliste vahvlite tootmisele ja müümisele ning loonud pikaajalised stabiilsed suhted peamiste rahvusvaheliste klientidega.

GlobalWafersi andmetel on MKC II kõige arenenum nutitehas, mis varustab kliente tänapäevase automatiseeritud tootmise kaudu stabiilse kvaliteediga ja kvantiteediga ränilaastudega. Tehas vastab praeguste strateegiliste partnerite vajadustele, täites samal ajal ka kõrgtehnoloogia potentsiaalseid tellimusi. Aitab GlobalWafersil anda sisulisemat panust ja kineetilist energiat.