Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Huahongi 2019. aasta tuluinnovatsioon on koguni 932,6 miljonit USA dollarit ja Wuxi tehas saavutab laevanduseesmärkides 7,4 miljonit USA dollarit

13. veebruaril 2020 teatas Hua Hong Semiconductor Co., Ltd. (Hongkongi börs: 1347), maailma juhtiv ainulaadse tehnoloogiaga puhaste vahvlite valukojad, täna 2018. aasta detsembri seisuga 31. detsembriks lõppenud kolme kuu põhjalikud tegevustulemused.

2019. aasta neljanda kvartali olulisemad finantsnäitajad (auditeerimata)

Müügitulu oli 242,8 miljonit USA dollarit, vähenedes eelmise aastaga võrreldes 2,5% ja kuuga võrreldes 1,6%.

Brutokasumi marginaal oli 27,2%, vähenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 6,8 protsendipunkti ja kuuga võrreldes 3,8 protsendipunkti.

Perioodi kasum oli 14 miljonit USA dollarit, võrrelduna 48,6 miljoni USA dollariga eelmisel aastal samal perioodil ja 44,4 miljoni USA dollariga eelmises kvartalis.

Emaettevõtte omanikele kuuluv kasum oli 26,2 miljonit USA dollarit, võrrelduna 49 miljoni USA dollariga eelmisel aastal samal perioodil ja 45,2 miljoni USA dollariga eelmises kvartalis.

Tavakasum aktsia kohta oli 0,020 dollarit, võrrelduna 0,042 dollariga eelmisel aastal samal perioodil ja 0,035 dollaril eelmises kvartalis.

Netovara tootlus (aasta baasil) 4,8%.

Olulisemad 2019. aasta finantsnäitajad (auditeerimata)

Müügitulu jõudis rekordtasemele, ulatudes 932,6 miljoni dollarini, mis on 0,2% rohkem kui eelmisel aastal.

Brutokasumi marginaal oli 30,3%, mis on 3,1 protsendipunkti vähem kui eelmisel aastal.

Aasta kasum oli 155 miljonit dollarit, võrreldes eelmise aasta 185,6 miljoni dollariga.

Emaettevõtte omanikele omistatav kasum oli 162,2 miljonit dollarit, eelmisel aastal oli see 183,2 miljonit dollarit.

Tavakasum aktsia kohta oli 0,126 dollarit, võrreldes 0,171 dollariga eelmisel aastal.

Netovara tootlus oli 7,4%.

Juhised 2020. aasta esimeseks kvartaliks

Eeldame, et müük on umbes 200 miljonit dollarit.

Eeldame, et brutomarginaalid jäävad vahemikku 21–23%.

Dividendide jaotamine 2019. aastal

Ettevõte otsustab 2019. eelarveaasta dividendide jaotamise plaani aastakoosolekul, mis toimub 2020. aasta mais.

Presidendi teade

Ettevõtte president ja tegevdirektor Tang Junjun kommenteeris neljanda kvartali tulemusi:

"Mul on hea meel teiega jagada ettevõtte 2019. aasta neljanda kvartali tulemusi. Nagu teate, seadis ettevõtte juhtkond neljandaks kvartaliks väga väljakutsuva eesmärgi - 242 miljonit dollarit. Me teame, et see on vaevaline ülesanne. Tegelikult on Ettevõtte neljanda kvartali müügitulu ulatus 242,8 miljoni dollarini, mis on kogu meie meeskonna lojaalse koostöö ja kooskõlastatud jõupingutuste tulemus keerulises turukeskkonnas. Võtmeks on uus Wuxi 12-tollise tootesarjaga saavutatud saadetise eesmärk on USA dollar. 7,4 miljonit, mis omab suurt tähtsust ettevõtte edaspidises arengus. Kvartali brutokasumi marginaal oli 27,2%. Brutokasumi marginaali langus oli peamiselt tingitud tootmisvõimsuse kasutamise vähenemisest ja personalikulude suurenemisest. Oleme väga uhked neljandas kvartalis. "

"Praegusel kasvaval 5G nutitelefonide turul pakub ettevõte praegu paljudele tippklientidele kodu- ja välismaal 8-tollist platvormipõhist manustatud välkmälu, diskreetseid toiteseadmeid, RF-SOI ja toitehalduse tehnilist tuge. Meie tehnoloogiaalane teadus- ja arendustegevus Meeskond laadib, nagu alati, kasvavat 5G nutitelefonide turgu ja arendab seotud toodete jaoks arenenumaid tehnoloogiaid, mis sel aastal Wuxi 12-tollise tehase tootmises kasutusele võetakse. Nägime sellel uuel lavastusel mitmesuguste toodete tootmist. Suurepärased võimalused, näiteks kiipkaardikiibid, MCU-d, võimsuse diskreetad, CIS, loogika ja RF-kiibid. Kliendid tunnevad selle vastu suurt huvi. Ettevõtte juhtkonna jaoks on praegune prioriteet tagada, et 12-tollise tootmisliini saaks täielikult lõpule viia tõus sujuvalt ja kiiresti. Suurendage mahtu ja panustage nii kiiresti kui võimalik ettevõtte tulude ja kasumi kasvu. "

"2019 on Hua Hong Semiconductori jaoks suurepärane aasta." Hr Tang kommenteeris ettevõtte aastatulemusi. "Pooljuhtide tööstuse keskkond 2019. aastal on täis väljakutseid ja ettevõte pole mitte ainult ehitanud täiustatud 12-tollise tootmisliini, vaid ka selle üldised töötulemused on olnud väga tugevad ja tähelepanuväärsed. Olen selle üle väga uhke. Ameerika pooljuhtide tööstuse assotsiatsiooni analüüs, ülemaailmne pooljuhtide turg langes 2019. aastal 12%, kuid meie ettevõtte kogu müügitulu ulatus 932,6 miljoni dollarini, mis on 0,2% rohkem kui eelmisel aastal. Erakorraliste tulude kasv oli peamiselt tingitud suurenenud nõudlus MCU, supersõlme, IGBT ja üldiste MOSFETi toodete järele, eriti Hiinas, ülejäänud Aasias ja Euroopas. Brutokasumimarginaal oli 30,3%, vähenedes 3,1 protsendipunkti võrreldes eelmise aastaga, peamiselt tänu madalam tootmisvõimsuse rakendamine, kõrgemad personalikulud ja kõrgemad tooraine ühiku kulud, mida osaliselt kompenseerisid kõrgemad keskmised müügihinnad. Puhaskasum on 16,6%. "

Hr Tang ütles: "Mul on sügav au, et saan juhtida silmapaistvat meeskonda. Jätkame Wuxi võimekuse suurendamise ülesannet, kartmata väljakutseid. Olen kindel, et aktsionäride ja juhatuse toel direktorid, juhime ettevõtte Reach uuele kõrgusele. "