Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Kujutlusvõime teatab 2020. aasta tulemustest, ettevõtte kasum suureneb

Mõni päev tagasi teatas Imagination Technologies oma 2020. aasta tulemuslikkusest ja selle kogutulu kasvas 44%, 125 miljoni dollarini. Kasum ulatub 2020. aastal 4 miljoni dollarini, samas kui 2019. aasta tulu on 87 miljonit USA dollarit ja 18 miljoni USA dollari kahjum.

Ettevõte lõpetas oma Ensigma äriüksuse müügi Nordic Semiconductorile 31. detsembril 2020. Pangal on sularaha 60 miljonit dollarit ja lisavõlg puudub.

Imagination omab nutitelefoni GPU valdkonnas 35,5% turuosa ja on autotööstuse suurim GPU tarnija, moodustades ligikaudu 43% turust. Alates 2019. aastast on Imagination järjest välja andnud A-seeria ja B-seeria GPU IP-sid, millel on super jõudlus ja mis võivad aidata klientidel GPU valdkonnas suurt konkurentsieelist saada. Praegu on Imaginationil kuus klienti, kes seisavad silmitsi sülearvuti, lauaarvuti või andmekeskuse turuga.

Uus tegevjuht Simon Beresford-Wylie ütles: „Usun, et kujutlusvõime on jõudnud olulisse etappi. Võrreldes 2019. aastaga on need esialgsed arvutustulemused oluliseks pöördepunktiks. See annab meile olulise hüppelaua kasvu saavutamiseks ja kasumlikkuse suurendamiseks aastal 2021. Ettevõte on osutunud vastupidavaks, kuid selle edu taga on tema võime uuendada ja klientidele teenuseid pakkuda. GPU ja tehisintellekti juhitud turul edu saavutamiseks vajalik IP. "

Kujutlusvõime kuulub täielikult erakapitaliettevõttele CanyonBridge ning see keskendub graafikale ja pilditöötlustehnoloogiale ning selle valdkonnad hõlmavad kiirte jälgimist, tehisintellekti, närvivõrgu kiirendeid jne.

Canyon Bridge'i asutajapartner ja Imaginationi tegevjuht Ray Bingham ütles: "Meil on kujutlusvõime ambitsioonid. Selle põhjal oleme investeerinud palju teadus- ja arendustegevusse, loonud silmapaistva uue GPU arhitektuuri ja andnud energiat energia arendamisele. kiirte jälgimine. Ettevõtte uuenduslikud tehnoloogiad on integreeritud tänapäevaste oluliste arengusuundadega, sealhulgas kaugtöö, pilvandmetöötlus, tehisintellekt ja autonoomne juhtimine, eriti ADAS. Väljakutseid pakkuvas 2020. aastal pakub Imagination klientidele jätkuvalt IP-tehnoloogiat ja aitab klientidel edu pakkuda parema kogemusega tarbijatele. "