Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

JDI: Hiina fond on kinnitanud abi 80 miljardi jeeni JDI jaoks. Mõlemad pooled on ametlikult alla kirjutanud

Välismaiste meediaväljaannete kohaselt teatas Jaapani väljapanekufirma JDI (Japan Display Inc., viidatud kui JDI) hiljuti, et on allkirjastanud ametliku koostöölepingu, et saada Hiinalt maksimaalselt 80 miljardit jeeni (umbes 5,3 miljardit jüaani) rahalist abi fondidest.

Kuna allkirjastamine oli arvatust hiljem, muudeti EGM-i ametliku koosoleku toimumise kuupäev 29. augustil 27. septembriks.

Varem oli JDI saanud kliendilt 100 miljoni dollari suuruse investeeringu. Välismeedia ütles, et see klient on Apple. Viimasel majandusaastal, mis lõppes märtsis, moodustas Apple 60,6% Jaapani kuvaritulust.

JDI2018 (31. märtsi 2019. aasta seisuga) konsolideeritud finantsaruanne näitab, et lõplik kasum ja kahjum oli 109,4 miljardit jeeni (umbes 6,85 miljardit jüaani), mis on kahjum viiel järjestikusel aastal.

JDI seisab silmitsi raske tegevuskeskkonnaga, kuna nutitelefonide tootjad pöörduvad Mandri-Hiina orgaaniliste valgusdioodipaneelide (OLED) ja LCD-paneelide tootjate suurenenud võimekuse poole. JDI jättis paljud Apple'i tellimused vastamata OLED-paneelidele liikumise aeglase tempo tõttu. JDI loodab saada välisinvesteeringuid ja plaanib investeerida fondid Jaapani kodumaistesse tehastesse, et laiendada oma OLED-paneelide tootmisvõimsust.

TFT-LCD, AMOLED ja uusi kuvaritehnoloogiaid, sealhulgas elastsed kuvarid, mis kõik on pooljuhttehnoloogiad, võib ühiselt nimetada pooljuhtseadmeteks. Pooljuhtide kuvarit võib määratleda kuvatehnoloogia üldterminina, mille puhul kõiki minimaalseid kuvarid juhitakse iseseisvalt pooljuhtseadme abil.