Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Nokia teatas koostööst Inteli ja Marvelliga 5G kiipide osas

Nokia teeb mitme partneriga jaamades kasutatava ReefShark-seeria kiibistiku toetamiseks koostööd mitme partneriga.

5. märtsil kohaliku aja järgi teatas Nokia, et on 5G traadita tehnoloogia arendamisel teinud koostööd Inteliga. Kaks ettevõtet on teinud tihedat koostööd uue Intel Atom P5900 protsessoriga, mis ühendab endas arvutamis-, ühenduvuse- ja kiirendustehnoloogiad. Ühiselt välja töötatud kohandatud kiibilahendus sisaldub Nokia AirScale traadita juurdepääsu toodetes, mida müüakse kogu maailmas selle ReefSharki kiibikomplekti osana. Kasutades ReefSharki kiibistikku oma AirScale'i portfellis, on Nokia märkimisväärselt parandanud jõudlust ja vähendanud energiatarvet. Lisaks jätkab Nokia oma AirFrame andmekeskuse lahendustes uusimate Intel Xeon protsessorite kasutamist.

4. märtsil teatasid Nokia ja Marvell, et mõlemad pooled teevad koostööd juhtivate 5G multi-RAT (raadiosidetehnoloogia) kiipide, sealhulgas mitme põlvkonna kohandatud kiipide ja põhiprotsessorite väljatöötamiseks, et laiendada veelgi Nokia ReefSharki kiibikomplekti 5G lahendusena. motivatsioon.

On teada, et kaks osapoolt töötavad välja uue põlvkonna kohandatud soC-sid ja taristuprotsessoreid, ühendades Nokia diferentseeritud traadita tehnoloogia Marvelli tööstuses juhtiva mitmetuumalise Arm protsessoriplatvormiga. Marvelli mitmetuumalise Arm protsessori tehnoloogia põhineb esimesel viiel põlvkonnal ning ühendab endas programmeeritavuse ja jõudluse. See on Nokia ReefSharki kiibistiku peamine eelis.