Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Renesas Electronics tutvustas RX23E-A MCU stardikomplekti

24. märtsil teatas maailma juhtiv pooljuhtlahenduste pakkuja Renesas Electronics Corporation uue Renesas Solutions Starter Kit (RSSK) turuletoomisest inseneridele, kes kasutavad 32-bitiseid RX23E-A mikrokontrollereid (MCU). MCU-l on valdkonnas juhtiv ülitäpse analoog esiotsa (AFE) tase. RX23E-ARSSK integreerib optimeeritud riistvara, tarkvara ja tööriistad, mida saab kasutada MCU sisseehitatud ülitäpse 24-bitise delta-sigma (ΔΣ) A / D muunduri hindamiseks. Isegi kui klientidel puudub professionaalne AFE arenduskogemus, saavad nad RSSK kaudu täpselt hinnata nanovolli (nV) analoogi jõudlust, vähendades sellega arenduse töökoormust ja lühendades toote käivitamiseks kuluvat aega.

"RX23E-A tööstuslike IoT-andurite jaoks on ühekiibiline lahendus, mis integreerib ülitäpse AFE ja võimaldab ilma kalibreerimiseta saavutada täpsuse alla 0,1%," ütles Renaryse IoT platvormi äriüksuse turunduse asepresident DarylKhoo. . Uus lahenduskomplekt pakub mugavat viisi kasutajatele, kes peavad hindama ja kalibreerima mitmesuguseid andureid, vähendades ülitäpsete anduriseadmete väljatöötamiseks kuluvat aega. "

Analüüsi ülitäpse jõudluse hindamine alates hindamiskomisjoni kujundamisest kuni tarkvaraarenduseni nõuab tugevat analoogi arendamist ja disaini tundmist. Lisaks, kui nõutavaid funktsioone ei ole võimalik saavutada, on rikete silumine ja analüüs väga aeganõudev, muutes toote õigeaegse turule toomise keerukaks.

Uus RSSK hindamislaud on loodud RX23E-AAFE hindamise optimeerimiseks. See suudab täpselt hinnata 24-bitise ΔΣA / D muunduri omadusi sõltumata kasutaja analoogiarenduse tasemest. Hindamislaud on varustatud pistikutega klemmliistudega, et ühendada mitmesuguseid andureid ilma jootmiseta. See on varustatud termopaari (temperatuurianduri) pistiku ja ristmike kompenseerimise võrdlusahelaga, mis on vajalik termopaari mõõtmiseks. Kasutajad saavad hindamist alustada kohe, viidates termopaari ja kaalu mõõtmise rakenduse märkustele (mõlemaid saab alla laadida Renesase veebisaidilt), vähendades sellega IoT-anduriseadmete väljatöötamiseks kuluvat aega.

Kasutajad saavad sisestada ja muuta AFE ja A / D muunduri erinevaid parameetri sätteid komplekti graafilise kasutajaliidese (GUI) tööriistade abil ning kuvada A / D muundumise tulemusi diagrammide ja histogrammide kujul, lihtsustades süsteemi hindamise ülesandeid seotud simulatsiooniomadustega. Kasutajaliidese abil saavad kasutajad vaadata A / D teisenduste tulemusi reaalajas, nagu ka ostsilloskoobi abil.

Hindamistahvli saab kasutajarakenduste arendamiseks ühendada ka emulaatoriga. USB-ühenduse kaudu saab arvuteid kasutada hindamiseks ja tarkvara arendamiseks. Hindamiskomisjon sisaldab RS485 ja CAN draiverite IC-sid, mida kasutatakse laialdaselt tööstuslikes seadmetes ja mida saab kasutada tööstusvõrkude standardeid toetavate rakenduste väljatöötamiseks.

Teave tootegrupi RX23E-A kohta

RX23E-A tooterühm on varustatud 32-bitise MCU-ga, toetab DSP / FPU, töösagedus on 32MHz, sisseehitatud AFE, mis võib kalibreerimiseta saavutada 0,1% -lise mõõtmistäpsuse. Integreeritud ΣΣ A / D muunduri maksimaalne efektiivne eraldusvõime on 23,6 bitti ja ühe kiibi abil saab saavutada analoogtulemusi, mis on saavutatavad ainult MCU, spetsiaalse A / D muunduri või ülitäpse operatiivvõimendi kasutamisel minevik. Tooterühm RX23E-AMCU loodi 2019. aasta mais ja seda on laialdaselt kasutatud tööstuslikes mõõteriistarakendustes, näiteks temperatuuriregulaatorites, koormusandurites ja deformatsioonimõõturi andurite moodulites.

Renesase tööstuslike andurite lahenduste kohta

Renesas pakub mitmeid MCU-sid täiustatud analoogfunktsioonidega erinevatele andurisüsteemidele. RA2A1MCU tooterühm põhineb 32-bitisel Arm-tuumal; Renesas SynergyTMS1JAMCU tooterühmal on täiustatud analoogfunktsioonid ja integreeritud turbefunktsioonid, mis sobib ideaalselt väikese energiatarbega, kulutundlikele tööstuslikele asjade Interneti-andurite rakendustele. Renesas pakub ka RL78 / I1E 16-bitist MCU tooterühma koos integreeritud 24-bitiste ΔΣA / D muunduritega. Selle väikese suurusega 4mm ruudukujuline pakett sobib ideaalselt kompaktsete rõhuandurite ja kompaktsete vooluandurite jaoks. Lisaks MCU-dele pakub Renesas ka mitmesuguseid anduritooteid, sealhulgas temperatuuriandureid ja vooluandureid ning kommunikatsiooni IC-sid, mis toetavad selliseid standardeid nagu IO-Link, RS485 ja AS-i. Need andurisüsteemide lahendused aitavad kiirendada tööstusseadmete manustamist asjade Interneti raamistikku.