Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Uurimistulemused: esimese kvartali vahvlite valutoodangu väärtus kasvab eeldatavasti ligi 30% aastas, epideemiline olukord kajastub teises kvartalis

Teadus- ja arendusagentuuri TrendForce tööstusuuringute instituudi Topoloogia analüüsi kohaselt jätkas vahvlitööstus esimeses kvartalis eelmise kvartali tellimuste süstimist ja varude täiendamist ning kogutoodangu väärtus langes eelnevaga võrreldes 2%. veerand. Kui eelmisel aastal samal perioodil alumisest baasperioodist kasu saada, kasvab see kogu aasta perspektiivis eeldatavasti igal aastal peaaegu 30%. Uus võra kopsupõletik on aga tabanud maailmaturgu, majanduskasvu hoog on aeglustunud ja nõudluses on muutujaid, mis võivad edaspidist kasvujõudu nõrgendada.

Lisaks on Q1 globaalse vahvlite valutegevuse tulude esikolmik endiselt TSMC, Samsung ja GF, mis on kooskõlas eelmise aasta 4. kvartali edetabeliga.


Aruandes juhiti tähelepanu asjaolule, et ehkki 2020. aasta esimene kvartal on traditsiooniline hooajaväline hooaeg, on enamiku vahvlivalukojade hinnangulised tulud suurenenud, kajastades 2020. aasta pooljuhtide tööstuse taastumise ootusi, suurenenud nõudlust põhiarenduste järele ja klientide varude täiendamist; Uue krooni kopsupõletiku mõju tõttu võib tarneahela tootjate kehtestatud tootmisgraafiku katkestamine mõjutada eelnevat pooljuhtide tööstust. Praegu on enamus vahvlivabrikute tellimusi 2020. aastal tavapärased ega mõjuta 2020. aasta esimese kvartali toimivust. Aeglustusaeg on ebakindel ja epideemia mõju põhjustatud negatiivsed mõjud kajastavad tõenäoliselt 2020. aasta teise kvartali tulude tulemusi.