Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

SIA: Kiipide tootmine on Ameerika Ühendriikides oluline tööstusharu, mis peab säilitama normaalse töö

Reutersi teatel ütles Ameerika pooljuhtide tööstuse liit (SIA) kolmapäeval, et ta teeb USA föderaalametnikega koostööd, et teha kindlaks, kas riigi ja kohalikud ametnikud blokeerivad kiibitehaseid. Olulised tööstused, mis peavad püsima ja töötama.


Semiconductor Industry Association väidab, et ta teeb praegu koostööd USA sisejulgeolekuministeeriumiga, et täpsustada eelmisel nädalal riigi- ja kohalikele ametnikele välja antud juhiseid.

Arusaadavalt tuuakse dokumendis välja, et kiibitootmise äri toetab infotehnoloogia kõiki aspekte ja tagab ka miljonite ameeriklaste kodutöö, mida tuleks pidada oluliseks ja oluliseks äriks.

Ameerika pooljuhtide tööstuse liidu president John Neuffer ütles, et kiibid mängivad meditsiiniseadmetes, elektrivõrgus ja muus infrastruktuuris üliolulist rolli.

John Neuffer usub, et pooljuhtide ja nendega seotud tarneahelate järjepidevuse tagamine on digitaalteenuste osutamise vajalik eeldus järgmiste nädalate ja kuude jooksul. Samal ajal ei saa suuresti üleilmastunud pooljuhtide tarneahela tõttu ühe piirkonna pooljuhtide puudust korvata tootmisega teistes piirkondades.

Väärib märkimist, et seni pole ükski suurem USA kiibiettevõte teatanud, et tootmine on katkenud.