Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Samsung teatas, et see ei piira kunstlikult mälumahu plaani 7nm EUV tehase ehitamiseks

Kuigi Jaapan käivitas möödunud nädalavahetusel Korea keelatud tellimuste teise laine, eeldatakse, et Korea ekspordi suhtes kehtivad regulatiivsed piirangud koguni 857 olulisele materjalile, mis võib mõjutada Korea ettevõtete pooljuhtide tootmist, kuid Samsung ei näi peatuvat pooljuhtide väljal. Laiendamine.

Välkmälu, mälu ja muude mälukiipide valdkonnas avaldati eelmisel nädalal avaldatud Samsungi II kvartali kvartalikasumiaruanne, ärikasum langes 53%, peamiselt mäluhinna languse tõttu, see trend pole muutunud, teatas Samsung, et selle aasta teisel poolel on mälu Kiibi varud vähenevad, kuid väliskeskkonnas on endiselt palju ebakindlust ja on raske ennustada, kui kiiresti varud vähenevad.

Juulis langes mälu lepinguline hind taas 10%, kuid hetke hind tõusis 24%, kuid Samsungi sõnul on endiselt keeruline öelda, kas spot-hinnatõus võib pikaajalist lepingut mõjutada.

Kuna mälu ja välkmälu hinnad on mitu kvartalit langenud, on langenud kiipide tootjate tulud järsult langenud. Micron ja SK Hynix on varem võtnud meetmeid, näiteks vähendanud tootmist, et mõjutada turu pakkumist ja nõudlust. Samsung on selles osas siiski ettevaatlik. Ettevõtte juhid ütlesid, et see ei vähenda kunstlikult tootmist, kuid Samsungi kiipide tootmine toimib paindlikult, et reageerida turu pakkumise ja nõudluse muutustele õigeaegselt.

Loogikakiibi kohta ütles Samsung, et Lõuna-Koreas asuva Hwaseongi kindluse 7nm EUV tootmisliin toodetakse masstootmisse 2020. aasta esimesel poolel. Samuti plaanib ettevõte ehitada veel 7nm EUV tehase, et laiendada 7nm võimsust. Selles valdkonnas on TSMC juba enam kui aasta masstoodanguna 7nm protsessi. Aeg on läbi.