Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Sharp tutvustab 3 monokristallilist pooleks lõigatud moodulit

Jaapani elektroonikahiiglane Sharp Corporation on käivitanud PERC monokristalliliste fotogalvaaniliste moodulite seeria, mis põhineb pooleks lõigatud raku tehnoloogial. Selles sarjas on kolm moodulit, mis kõik kasutavad viit võrgumoodulit, mis on vastavalt 330W, 385W ja 395W. Sharp väidab, et võrreldes konkurentidega on Sharpi poolkiibi moodulite tootlus tõusnud 3%.

Nende kolme komponendi hulgas on väikseim võimsus 330W, mis kasutab 120 akut, aku muundamise kasutegur on 19,5% ja kogu mooduli kaal on 19,5 kg, mis sobib tööstuslikuks ja äriliseks kasutamiseks. Kaks ülejäänud koosnevad 144 elemendist, mis sobivad paremini suuremahuliste katuse- või maapealsete fotogalvaaniliste elektrijaamade jaoks.

Sharpi sõnul on võrreldes standardkomponentidega pooleks lõigatud komponentidel madalam töötemperatuur, mis vähendab kuumade punktide tõenäosust ning parandab komponentide töökindlust ja ohutust. Varjude ummistuse osas on ainulaadse disaini tõttu parem oklusioonivastane jõudlus kui tavalistel komponentidel. "Isegi kui mooduli ülemist poolt katavad varjud, saab pooleldi lõigatud mooduli teine ​​aku ikkagi toota 50% energiast."

Mis puutub heterojunktsioonide akutehnoloogia hiljutisse tulekahju, siis vastavalt Jaapani elektriohutuse ja keskkonnatehnoloogia laboratooriumi sertifikaadile kasutas Sharp 2018. aastal heterojunktsiooni ja tagasiühenduse tehnoloogiat, et aku saaks läbi murda 25,09% -lise efektiivsuse.