Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TSMC: Järgmise aasta esimesel poolel toimub 5nm masstoodang, kapitalikulutused jäävad järgmisel aastal kõrgeks

Vahvlite valukoda TSMC pidas 5. korda iga-aastase tarneahela foorumi. President Wei Zhejia ei saanud töö tõttu osaleda. Kõne pidas vanem asepresident Wang Jianguang. Ta tõi välja, et TSMC arenenud protsessi kulgemine on üsna stabiilne ja sujuv. Järgmist aastat vaadates eeldatakse, et 7, 5, 3, 3 nanomeetri täpsustatud protsessi ehituse ajal jäävad aastased kapitalikulud 14-15 miljardi USA dollari tasemele.

Wang Jianguang ütles, et mul on au kohtuda teiega CC nimel (Wei Zhejia) ja tänada tarneahelat TSMC 7, 7+ nanomeetri protsessi eduka masstootmise eest. See aasta on 7nm masstootmise teine ​​aasta. Tänu tarneahela partnerite ühistele jõupingutustele on TSMC muutunud ülemaailmseks vahvlivalu juhiks.

Järgmist aastat oodates loodab TSMC, et tarneahela pideva ja stabiilse toimimise tingimustes jätkatakse 7 miljoni tellimuse täielikku laadimist ja 5 miljoni tonniga alustatakse masstootmist aasta esimesel poolel. Wang Jianguang paljastas, et praegu näib, et 5G, AI, HPC ja muud rakendused toovad suurt nõudlust ning TSMC 7,5 nanomeetri tellimused ja tootmisvõimsus saavad olema väga täis.

Wang Jianguang juhtis tehnoloogia edasiliikumiseks tähelepanu sellele, et TSMC raadio 15. tehas jätkab 7-nanomeetrise protsessimahu laiendamist. Tainani 18. tehase, mis vastutab 5 nanomeetri eest, esimene ja teine ​​etapp on praegu hõivatud ja aktiivselt töötavad. Kolmas etapp peaks eeldatavasti kolima masinasse järgmisel aastal. Edusammud vastavad ootustele. Hsinchu Baoshani tehase osas, mida loodetakse kasutada 3nm arenduseks, alustatakse ehitust järgmise aasta esimeses kvartalis ja see valmib 2021. aastal.

Seetõttu peaksid TSMC kapitalikulutused järgmisel aastal olema lähedased selle aasta kõrgele tasemele (14-15 miljardit USA dollarit). Eeldatakse, et pideva arenduse ja investeeringute kaudu toimub kogu tarneahela ja pooljuhtide tööstuse ringlus ning neid arvutatakse igal ajal ja igal pool. (Arvuti igal ajal ja igal pool) ".

Lõpuks mainis Wang Jianguang, et TSMC jaoks on tulevikus suur väljakutse saagikus. Sellest probleemist ülesaamiseks peame lootma igale tarnijale ülalt alla. Nulldefekt on TSMC pikaajaline eesmärk ja loodame siiralt, et sellest saab tarneahela mis tahes liikme eesmärk.

Lisaks ärge unustage tehnoloogia ja kvaliteedi tugevdamise kaudu pooljuhtide tööstuse jätkusuutlikku arengut. Globaalselt juhtiva tehasena hoolitseb energiasäästumeetodite pideva uuendamise kaudu TSMC loodusliku ökoloogia säilitamise eest, keskendudes samas tootmisele, ning loodab ka, et kõik tarneahelad allkirjastavad meiega säästva arenguga seotud lepingud ja jagavad seda kohustust ka meiega.