Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Taiwani meedia: MLCC juhi Yageo pakkumine tõusis 30%, eeldatakse, et tööstuse kasum kasvab märkimisväärselt

Taiwani meediaväljaande "Economic Daily" raporti kohaselt jätkasid Taiwani kaks juhtivat tootmisbaasi Suzhou ja Dongguan, juhtiv passiivkomponendiriigid, tööd 10. veebruaril.

Töö jätkamise päeval teatas tööstusahel, et Yageo plaanib tõsta kanalite müüjate ja EMS-i klientide takistite ja kondensaatorite hindu. Keskmine kasvu keskmine laine oli umbes 30% ja uued hinnad jõustuvad 1. märtsil. Hinna korrigeerimise põhjuseks on asjaolu, et varude tase on liiga madal ja saagikuse määr pole täielik.

Pärast tootmise jätkamist Suzhou ja Dongguani tehastes teeb Yageo kõvasti tööd, et suurendada nõudluse rahuldamiseks tootmisvõimsuse rakendamist. Yageo ütles, et Suzhou ja Dongguani tehastel lubati 10. veebruaril tööd järk-järgult jätkata, kuid kuna kohalik omavalitsus rakendab praegu suletud juhtimist ja ranget voogude kontrolli, on värbamisprotsess väga keeruline ja proovib anda oma parima klientide vajaduste rahuldamiseks. Hinna osas määrab selle turu pakkumine ja nõudlus.

Tööstusharu tõi välja, et alates eelmise aasta lõpust on Yageo varude päevad langenud umbes 50 päevale. Võrreldes eelmise aasta esimese poolega on varude tase langenud enam kui poole võrra. Nüüd pole tootmisvõimsuse rakendusmäära kerge üles leida ja nõudlus on suurem kui pakkumine. Varude päevade arv võib olla häiretasemeni jõudmine 45 päeva ja kitsastes oludes püsivad teise kvartali passiivkomponentide hinnad jätkuvalt bullish.

Varem uurisid Jiwei.com andmetel tööstusesisesed isikud asjakohast tarneahelat ja leidsid, et kanalimüüjate, elektrooniliste valuteenuste tehaste (EMS) ja tootjate praegune laoseis on madal. Eeldatavasti jätkub varude täiendamine tänavu kvartaliks teist aastat. Lisaks on 5G nutitelefonidel tugev tõmbejõud ning eeldatakse, et üldotstarbeliste MLCC-de hind tõuseb sel aastal 30-50%.