Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Uusim Qualcomm Snapdragon 888 5G mobiilplatvorm toetab uut Samsung Galaxy S21 seeriat

14. jaanuaril 2021 teatas Qualcomm Technologies, et uusim Qualcomm Snapdragon ™ 888 5G mobiilplatvorm toetab Samsungi kõige arenenumat uut nutitelefoni Samsung Galaxy S21 seeriat, sealhulgas mõningaid piirkondlikke versioone S21, S21 + ja S21 Ultra. Snapdragon 888 integreerib valdkonna juhtivaid mobiilsidetehnoloogilisi uuendusi, nagu 5G, tehisintellekt, mängud ja pildistamine, ning selle eesmärk on ehitada juhtmobiiliterminalid professionaalsetesse kaameratesse, nutikatesse personaalsetesse assistentidesse ja tippmänguterminalidesse.

Qualcomm Technologies mobiil-, arvuti- ja infrastruktuuriäri vanem asepresident ning peadirektor Alex Katouzian ütles: „Meil on väga hea meel jätkata pikaajalist strateegilist koostööd Samsung Electronicsiga, et tuua uusim läbimurre mobiiltelefoni. Kogemus on toodud tarbijatele. Mõni uue Samsung Galaxy S21 seeria piirkondlik versioon, mida toetab Snapdragon 888 juhtmobiili platvorm, stimuleerib veelgi mobiilikogemuse lõpmatuid võimalusi. "

KJ Kim, Samsung Electronics'i mobiilsidedivisjoni asepresident ning mobiiltelefonide uurimis- ja arendusosakonna juhataja, ütles: „Samsung on pühendunud tarbijatele kõige uuenduslikuma mobiilikogemuse pakkumisele. Uus Galaxy S21 on varustatud Snapdragon 888 5G lipulaeva mobiilplatvormiga. Mõni piirkondlik versioon jätkab selle visiooni rakendamist. Uus Samsung Galaxy S21 seeria toetab kõige arenenumat 5G-ühendust, terminalipoolset tehisintellekti ja tipptasemel pildistamise funktsioone. "

Samsung Galaxy S21 seeria kasutab täielikult ära Snapdragon 888 peamisi arhitektuurilisi täiustusi. Snapdragon 888 kasutab uusimat 5nm protsessoritehnoloogiat ja integreerib Qualcomm Kryo ™ 680 protsessori, mis põhineb Arm Cortex-X1-l. Protsessori üldine jõudlus on võrreldes eelmise põlvkonna platvormiga kasvanud kuni 25% ja see toetab sagedust kuni 2,84 GHz. Qualcomm Adreno ™ 660 GPU on saavutanud seni märkimisväärseima jõudluse paranemise - graafika renderdamise kiirus on eelmise põlvkonna platvormist kuni 35% suurem. Uue disainiga kuuenda põlvkonna Qualcomm AI mootor sisaldab uut Qualcomm Hexagon ™ 780 protsessorit, mis ühendab tehisintellekti professionaalse pildistamise, tipptasemel mängude, ülikiirete ühenduste ja muude funktsioonidega, et võimaldada tipptasemel mobiilikogemust. Snapdragon 888 suudab pakkuda valdkonna juhtivat tehisintellekti jõudlust, võimsus vati kohta on eelmise põlvkonna platvormist 3 korda suurem ja toetab 26 triljonit operatsiooni sekundis (26 TOPS) võimsat arvutusvõimsust.

Snapdragon 888 integreeritud Snapdragon X60 5G modem ja raadiosagedussüsteem on Qualcommi kolmanda põlvkonna modem-antenn lahendus. See toetab Sub-6 GHz kandjate liitmist ja millimeetri laineid ning suudab pakkuda maailma kiireima kaubandusliku 5G-võrgu kiiruse kuni 7,5 Gbps. Toetades peaaegu kõiki maailma suuremaid võrke, toetab Snapdragon X60 5G modem ja raadiosagedussüsteem ka võrgu suurepärast katvust, sealhulgas dünaamilise spektri jagamise (DSS) tehnoloogia kasutamist üleriigilise 5G võrgu leviala saavutamiseks.

Samsung Galaxy S21 seeria kasutab täielikult ära Snapdragon 888 uhiuue Qualcomm Spectra ™ 580. Selle toetatud kolm Interneti-teenuse pakkujat suudavad töödelda 2,7 miljardit pikslit sekundis ja saavutada kolme kaameraga samaaegset pildistamist. Snapdragon 888 toetab ka suure eraldusvõimega piltide jäädvustamist ülikiirel liikumisel kiirusega 120 kaadrit sekundis, 4K HDR videovõtteid ja HEIF-formaadis pildistamist.

Samsung Galaxy S21 seerias on kasutatud ka teise põlvkonna Qualcomm 3D Sonic sensorit, ekraanialust sõrmejäljesensorit, millel on praeguse nutitelefoni suurim tuvastusala.Anduri suurus on 8x8mm, mis on mõeldud terminali toetamiseks eelmise põlvkonna lahendusest suurema pindalaga sõrmejäljepiltide kogumiseks, parandades seeläbi kasutajakogemust.Eelmise põlvkonnaga võrreldes suurendatakse Samsung Galaxy S21 seeria ultrahelianduri kiirust 30% ja tuvastamisala on 1,7 korda suurem kui eelmise põlvkonna oma.Erinevalt teistest identiteedi autentimise lahendustest kasutab Qualcommi 3D Sonic sensor iga kasutaja unikaalsete sõrmejälgede omaduste saamiseks akustilist tehnoloogiat.