Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

WT Microelectronics juhataja räägib WPG Holdingsist: konkurentide positsioneerimisest

Pärast seda, kui WPG Holdings teatas oma osalusest WT Microelectronicsis, mõistetakse, et mõlemad pooled pole seni suhelnud. WT Microelectronics juhataja Zheng Wenzong teatas eile (27), et WPG Holdings on tegutsev konkurent. Xiangshuoga aktsiate vahetamise osas rõhutas ta, et WT Microelectronicsil on pikaajalised investeeringud IC-projekteerimisettevõtetesse ja sellel on edukaid juhtumeid. Seda strateegiat on ka põhjalikult hinnatud. Just seetõttu, et sündmuste toimumise aeg oli lähedal, vahetasid kõik Xiangshuoga aktsiate vahetamiseks 171 miljonit WT Microelectronics aktsiat, mis oli seotud algselt kavandatud erainvesteeringuga või praeguse 170 miljoni aktsia suurenemisega, kuid need on kaks erinevat asja.

Zheng Wenzong ütles, et börsijuhtum on keskmise pikkusega ja pikaajaline areng. Mõlemad pooled on seda hoolikalt hinnanud. Isegi Asusco, Xiangshuo emaettevõte, on optimistlik. Aktsiate konverteerimise suhtarvu on üksikasjalikult arutatud.

WT Microelectronics aktsionäride koosolek eile ei olnud avatud. On arusaadav, et sõltumata sellest, kas aktsionäride küsimused on ettepanekuga seotud, vastas Zheng Wenzong ükshaaval. Ta rõhutas, et WT Microelectronics peab aktsionäridega suhtlemist väga oluliseks ega küsi valesid vastuseid: "Ma võin teile öelda, millele saab vastata." Tulevaste vahendite kogumise juhtumite arv võtab arvesse ka aktsionäride kasumit ja ettevõtte rahastamisvajadusi.

Zheng Wenzong usub, et WPG Holdings on omandanud WT Microelectronics omakapitali, nii et sellest pole vaja rääkida, kuid WT Microelectronics ei lõpeta selle küsimuse tõttu oma arengut. Ta tunnistas, et uudiste kuulamise esimesel minutil mõtles ta: "Kas on võimalik ühineda?" Kuid ta mõtles ja küsis nii eel- kui ka järgnevatel tootjatel ning vastus oli eitav, nii et ta esitas ka mitmesuguseid väliseid selgitusi.

Zheng Wenzong ütles, et kui sel aastal uut kroonipõletiku epideemiat ei toimu, peaks pooljuhtide tööstus ilmselt kasvama, kuid nüüd on see häiritud ja selle põhjustatud majanduslik mõju on endiselt ebaselge. Ta ei muretse tootmise poole pärast, vaid on mures, et see mõjutab turunõudlust.