Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

New Tang Jiao Youjuni Matsushita pooljuhi omandamine: üks aku sünergiaid

Mikrokontrolleri (MCU) tehas Nuvoton pidas 6. päeval erakorralise aktsionäride koosoleku. Vastuseks Jaapani Matsushita pooljuhtidega seotud äri (PSCS) 100-protsendilisele omandamisele ütles Nuvotoni direktor ja Winbond Electronics'i juhataja Jiao Youjun, et tulevikus võib see lisaks olemasolevale tootmistehnoloogiale aidata Nuvotonil arendada ka akutooteid. read, mis arvatakse olevat suur operatiivne hoog.

"Päike eksisteerib ainult päevasel ajal ja tuul ei puhu alati, kuid nüüd vajab kõik elektrit." Jiao Youjun juhtis tähelepanu akude olulisusele tulevastes rakendustes, näiteks 5G, AI ja isesõitvad autod. Selle aasta kolmandas kvartalis on Panasonicu elektrisõidukite akude globaalne turuosa umbes 24,6% ja see on suuruselt teine ​​tootja maailmas. Jiao Youjun ütles, et Panasonicul on üsna täielikud teadmised akusüsteemidest, sealhulgas teave klientide kohta, näiteks tehnoloogia, tarneahel ja rakenduse külg. See on üks ühinemise ja omandamise sünergiaid, mida ta eeldab.

Ta paljastas, et NTT ja Panasonic on suhelnud umbes pool aastat. Mõlemal poolel on sarnane ärifilosoofia ja väärtused. Neil on ka 6-tollised vahvlikarbid. Neil on ka üldotstarbeline MCU, pilveturve ja nutika kodu tehnoloogiad. Seetõttu on neil tulevikus NTD-s olemasolevad tooted. Internetis avaldatakse ka kordistavaid efekte ja rakenduste turgu laiendatakse veelgi.

Ta lisas, et PSCS-i inseneridel on pikaajaline teadus- ja arendustegevuse kogemus. Pärast omandamise lõpuleviimist tulevikus tööjõu kohandamisega probleeme ei teki. Praegu mõtlevad nad ainult sellele, kuidas panna insenerid väärtust täielikult mõistma. PSCS-i 6-tollise tehase tehnoloogial on räni (Si) ja galliumnitriid (GaN). Kas see siseneb tulevikus liittoodete pooljuhtide turule? Jiao Youjun rõhutas konservatiivselt, et seda äri jätkatakse.

PSCS-i ärikahjum oli aga eelmisel aastal 23,5 miljardit jeeni. Jiao Youjun ütles, et kui Panasonicu praegust finantsaruannet kasutatakse turuväljavaate prognoosimiseks, moonutatakse seda. Ehkki omandamine mõjutab tõepoolest Nuvotoni kasumit, on muutuste tempo piisava mõju korral piiratud. Võib-olla saab 2 aastat taastada.

Käibekapitali rikastamiseks arutas Nuvoton erakorralise aktsionäride koosoleku korral ka sularaha kapitali suurendamise emiteerimist, et emiteerida lihtaktsiaid, et osaleda välismaiste depositooriumite väljaandmises. Emiteeritud aktsiate arv on piiratud 150 miljoni aktsiatega.