Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Välismaine meedia väidab, et iPhone 9 jätkab tootmist: puhang mõjutab varuosade tarnimist, vabastage see kohe aprilli lõpus

23. märtsi uudised väidavad välismaiste meediateabe kohaselt, et Apple on jätkanud odavate uute iPhonide tootmist (ametlik nimi võib olla pealkirjaga iPhone9). Varem oli ta haiguse puhkemise tõttu tootmise peatanud ja nüüd on olukord pisut leevenenud, nii et nad edendavad projekti uuesti.

Aruandes mainitakse, et pärast iPhone9 masstootmist on praegune projekt suhteliselt sujuv. Ehkki Foxconn ja muud Hiina valukohad taastuvad tootmisvõimsusest, on epideemia mõjutanud Apple'i eelnevat tarneahelat, mis on põhjustanud mõne iPhone9 komponendi puuduse. Koos partneritega üritab ta puudustega silmitsi seisvate osade ja komponentide tootmist viia Hiinasse.

Kas ostaksite selle vähem kui 3000 jüaani eest?
Tööstusketi allikad paljastasid, et iPhone 9 vabastatakse eeldatavasti kohe aprilli lõpus. Selle riistvarakood on "D79ap", mis on välimuselt põhimõtteliselt sarnane iPhone 8-ga, kuid viib Apple'i logo tagakülje keskele.

Eelseisva odava odava iPhone'i jaoks on paljud arendajad avastanud iPhone9 olemasolu Apple iOS14 süsteemi lähtekoodist. Kui praegust säritust kokku võtta, siis iPhoneSE2 / iPhone9 kujundus sarnaneb iPhone8-ga, paksemate üla- ja alaosade ning TouchID-ga, mis on varustatud sama A13 kiibiga nagu iPhone11 ja 11Pro ning täiendatud samal ajal 3GBRAM-i, mis on endiselt 12 miljonit pikslit taga. Üks kaamera koos 64 GB ja 128 GB salvestusversioonidega, pakkudes sügava ruumi halli, valge ja punase valiku võimalusi. Kulude kontrollimiseks eemaldati 3DTouch moodul.

Mõned Apple'i siseringi esindajad on paljastanud, et eelseisva iPhoneSE2 (mille lõppnimena võib nimetada iPhone9) hind algab ikkagi 399 dollarist, kuna Apple soovib, et see tarniks 2020. aasta iPhone'i turgutamiseks võimalikult palju. Saadetised üldiselt, nii et see on ülioluline.

Enne seda mainiti tuntud analüütiku Guo Mingxuani raportis ka seda, et iPhone 9 hind algab 399 USA dollarist, mis on umbes 2800 jüaani.

Apple'i jaoks on iPhone9 nende jaoks sel aastal väga oluline uus seade. See meelitab paljusid vanu kasutajaid selle asendama uutega. Nende kasutajate jaoks on kõige olulisem suhteliselt hea hinna ja kvaliteedi suhe. See on olulisem kui see, kas ta toetab 5G. Samuti loodab Apple, et ta säilitab vanu kliente ja juhib iPhone'i üldisi saadetisi.

Materiaalne puudus peab ostmist piirama, millal tühistada pole teada
Eelmisel nädalal kohandas Apple iPhone'i piiratud tootmisvõimsuse tõttu mitme riigi ametlikel veebisaitidel, et piirata iPhonide arvu, mida kliendid saavad veebipoodide kaudu osta. Iga inimene saab osta ainult kaks mobiiltelefoni.

Ülaltoodud kohandused kehtivad ostude puhul paljudes riikides ja piirkondades, sealhulgas USA-s ja Hiinas. Sellist sõnumit näete ametliku veebisaidi iPhone'i loendis ja Apple teatab tarbijatele, et tellimuse kohta saab osta ainult kahte telefoni. Teadaolevalt tegi Apple seda viimast korda 2007. aastal, kui iPhone just turule toodi, põhjusel, et ettevõte piiras ostusid, et takistada inimesi iPhone'i edasi müümast.

Ostupiirang tuleb ajal, mil Apple reageerib uute koroonaviiruste mõjule müügiandmetele. Selle mõju peamisteks põhjusteks on tarneahela katkestused ja nõrk kasutajanõudlus.

Mis puutub iPhone'i tootmisvõimsuse taastamisse, siis ütles Apple, et see sõltub epideemia suundumusest. Praeguses olukorras on epideemia pannud Lõuna-Koreas, Jaapanis, USA-s, Saksamaal ja teistes riikides tootmise stagnatsiooni ning ka Apple'i globaalne tööstuskett on sellele tugevat mõju avaldanud, mis on põhjustanud mõne põhikomponendi tarnimise mida iPhone'is kasutatakse. Valukojad ei saa kuidagi toota rohkem masinaid.

LGD tütarettevõte LGInnotek on Apple'i tippklassi kaameramoodulite peamine tarnija. Pikka aega on LG Innotek võitnud enamiku iPhone'i seeria tippklassi kaameramoodulite tellimusi. Lisaks hangib Apple kiipe ka ST-i Itaalia tehasest. Praegune puhang on pannud need tehased seisma.

Globaalse tarneahela dilemma tõttu on Apple'il keeruline tarneprobleeme lühikese aja jooksul lahendada, rääkimata sellest, et paljud riigid üle maailma on Hiinas ja Lõuna-Koreas rakendanud ka logistikavedude ranget kontrolli. Lühiajaliselt soovivad nad kaotada personali ja materjalide sisenemise ja väljumise kaitseliinid. Raskuste jaoks.

Varasemas intervjuus ütles Cook intervjuus: "Tarnijate osas toodetakse iPhone'i kogu maailmas ning põhikomponendid on pärit USA-st ja Hiinast. Oleme tavategevuse avanud Hiinas. Töötingimused. Need taimed on praegu normaalsetes oludes naasmiseks mäkke ronimas. "

Tööstusharu analüütikud ütlesid otsekoheselt, et kuigi Foxconni tootmisvõimsus ei naasnud enam epideemia-eelsele tasemele, ei piira see iPhone'i ostmist. IPhone'i võtmekomponentide puudus ei ole Apple'il suutnud seda praegu lahendada. See on suhteliselt turvaline lähenemisviis.