Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

MediaTek 2020: 5G kiibid taotlevad 40% -list turuosa, tulu kolmest uuest uuest valdkonnast

7. veebruaril avalikustas MediaTek 2019. aasta neljanda kvartali finantsaruande. Finantsaruande kohaselt oli MediaTeki neljanda kvartali puhaskasum 6,383 miljardit dollarit, mis on 7,5% vähem kui eelmise kvartaliga võrreldes ja 56,5% rohkem kui samal perioodil 2018. aastal. Vaadates konsolideerimist esimeses kolmes 2019. aasta kogu kvartali lõikes oli MediaTeki puhast äritulu 246,222 miljardit dollarit NT, mis on 3,4% rohkem kui aasta varem; aastane puhaskasum oli NT 23,24 miljardit dollarit, mis on 11,7% rohkem kui eelmisel aastal.

Vana panga turuosa tõuseb, uus tehnoloogia saab edu

MediaTeki mobiilse andmetöötlusplatvormi äri moodustas eelmise aasta neljandas kvartalis umbes 37–42% tema ühe kvartali müügitulust. 5G kiibid on alates eelmise aasta detsembrist väikestes kogustes tarninud ja eeldatavasti kasvab see sellel aastal järk-järgult. MediaTek tõi välja, et eelmise aasta 4G mobiiltelefonide kiibid suurendasid edukalt turuosa ja paranesid ka sellega seotud kasumid. Kasvutoodete hulka kuuluvad peamiselt asjade Internet, energiahaldus, kohandatud kiibid jne. Eelmise aasta neljandas kvartalis moodustas müügitulu 30–35%. Selliste toodete nagu nutikad kodud hooajaliste languste tõttu moodustasid tulud neljandas kvartalis umbes 26–31%.

MediaTeki tegevjuht Cai Lixing ütles, et eelmisel aastal on nutitelefonide, AIoT, kohandatud kiipide ja muude tarbeelektroonikatoodete turuosa kasvanud ning uued investeerimistehnoloogiad nagu AI, 5G, WiFi 6, ettevõtte tasemel kohandatud kiibid ja autoelektroonika jne, on ka suuri edusamme teinud.

2020. aasta on endiselt majanduskasvu aasta, kolm uut valdkonda, mis saavad tulu

Kuigi MediaTeki 2019. aasta IV kvartal kasvas märkimisväärselt võrreldes sama perioodiga 2018. aastal, langes see siiski eelmise kvartaliga võrreldes 7% -15%. Cai Lixing ütles, et loodab endiselt, et see aasta saab olema kasvuaasta. Eesmärk on hõivata 40% 5G kiipide turuosadest. Praegu käivad kõik 5G projektid ja MediaTek on klientide täielikuks toetamiseks juurutanud sisemisi ressursse.

Vaadates 2020. aasta esimest kvartalit, ütles Cai Lixing, et uus koronaviiruse epideemia on endiselt pooleli. Selles etapis teadaoleva teabe põhjal usume, et vaatamata lühiajalise nõudluse ebakindlusele võimaldab MediaTeki tasakaalustatud ja mitmekesine toote- ja äriplaanide kujundamine nii esimese kvartali müügitulu kui ka brutomarginaali stabiilselt kasvada eelmise aasta sama perioodiga võrreldes. Lisaks usume praegusele olukorrale tuginedes ka, et potentsiaalne mõju ettevõttele kogu aasta vältel peaks olema kontrollitavas vahemikus.

Ta tõi välja, et tasakaalustatud toote- ja äripaigutuse ning 5G kolme uue valdkonna, kohandatud kiipide ja autoelektroonika tulude kasvu osas on 2020. aasta oodata MediaTeki jaoks endiselt kasvuaastat. Ta usub, et praegusele olukorrale tuginedes usun, et epideemia võimalik mõju MediaTeki ettevõttele kogu aasta vältel peaks olema kontrollitavates piirides. Samuti usub ta, et MediaTeki tänavune kolme uue valdkonna tulu ületab 15%, mis on suurem kui eelmisel aastal 10%. Lisaks 5G toodetele jätkas MediaTek eelmisel aastal ka 4G kiipide hankimist. Sel aastal loodab ta, et sellega seotud kiibisaadetised kasvavad ja suurendavad jätkuvalt turuosa.

Praegu on kodumaised esimese astme terminalitootjad "Hua Mi OV" kõik MediaTekist ostnud 5G mobiiltelefoni kiibid. Nende hulgas tõi OPPO Reno3 esmakordselt turule MediaTek Tianye 1000L 5G kiibid, mis toetavad kaherežiimilisi 5G, kasutades 7nm protsessi, allalingi kiirust 4,7Gbps ja üleslüli 2,5 Gbps, seda kiipi võib pidada vähendatud versiooniks Teana 1000 ja selle positsioneerimine on ka tipptasemel kiibis.

Teadaolevalt on MediaTeki 5G SoC proove võetud eelmise aasta kolmandas kvartalis. Selle aasta esimeses kvartalis turustatakse seda paljude klientide lipulaevade mobiiltelefonidega. Lisaks mõjutavad Sino-USA kaubanduse hõõrdumine, mandri aktiivne kaunistamise vähendamine ja muud tegurid, MediaTek asub 2020. aasta esimesel poolel mandriosas. 5G turuosa peaks ületama 30%.

Võidelge uue krooniviiruse lahingu vastu ja muutke kõrged konkurentsivõime näitajad keskmise ja pikaajaliseks kasvuks

MediaTek ütles, et kuigi uus koroonaviiruseepideemia on sel aastal lisanud maailmamajandusele ebakindlust ja vähendanud lühiajalist nähtavust, usume, et 2019. aasta tulemused on üsna selge kõrge konkurentsivõime näitaja ja võivad tähendada keskpikas ja pikas perspektiivis toimuvat kasvu .

MediaTek võttis uue krooniviiruse vastuseks ka erakorralisi meetmeid nii ettevõttes kui ka väljaspool:

Sisemine

Kutsun kõiki kolleege üles suurendama teadlikkust ohutusmeetmetest, reageerima aktiivselt valitsusosakondade üleskutsetele epideemia ennetamiseks ja ennetavateks meetmeteks ning nõudma kõigi osakondade juhtidelt tungivalt epideemia ennetamise töö paika panemist ning tervisliku ja ohutu töö tagamist ja säilitamist. keskkond.

Iga kolleegi tervise ja ohutuse tagamiseks ostis ettevõte kevadfestivalil kiiresti piisavalt igasuguseid epideemiavastaseid materjale ja viis lõpule kontorikeskkonna desinfitseerimise ja ventilatsiooni.

Sõltuvalt personali vastavatest epideemia ennetamise vajadustest saavad nad töötada paindlikult, näiteks reisida valel tipul, töötada kodus jne. Kui kolleegidel on abivajadus, võivad nad igal ajal pöörduda juhendaja ja kõrge esindaja poole.

Kolleegidele, kes peavad tööl olema, pakub ettevõte kõikvõimalikke epideemiavastaseid meetmeid, sealhulgas kehatemperatuuri mõõtmist, maskide väljastamist, ventilatsiooni, avalikes kohtades kõrgsageduslikku desinfitseerimist, sööklates ja söögikohtades kasutatavaid turvameetmeid jne. Minu kolleegide arvamused ja ettepanekud.

Väljastpoolt

29. jaanuaril annetas MediaTek Wuhani Idajärve kõrgtehnoloogia tsooni valitsusele 10 miljonit jüaani meditsiinitarbeid, et aidata kaasa Wuhani epideemiaga toimetulekuks võetud tegelikele meetmetele.

Klientide epideemiate ennetamise turvalisuse tagamiseks tühistatakse ajutiselt näost näkku külastused, kuid tihe suhtlus ja teenindus säilitatakse.