Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Seoul Semiconductor oksjonil võtmetehnoloogia patendiportfelli 5G võrgu kujunduse ja nutitelefoni kaamerate jaoks

Seoul Semiconductor teatas, et hakkab oksjonil müüma oma RF-pooljuhtide patendiportfelli ja suure võimsusega LED-paketi patendiportfelli ning otsib mõnele neist tehnoloogiatest potentsiaalseid ostjaid või litsentsipartnereid.

Seoul Semiconductor usub, et see on hea võimalus idufirmadele ning väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, kellel on keeruline oma võtmepatente hankida, oma äri laiendamiseks.

On teada, et esimesel oksjonil otsib Seoul Semiconductor kõige suurema pakkumise 98 patendivara jaoks, mis on seotud selle võimendivõimendi ja galliumnitriidi RF-pooljuhtidega, sealhulgas 55 USA patenti, millest kolm on litsentseeritud USA õhuväele ja USA-le. Armee. Need raadiosageduste patentide portfellid pärinevad USA-s asuvast ettevõttest SETi (Sensor Electronic Technology, Inc.), mille soetas Seoul Semiconductori tütarettevõte Seoul Viosys 2015. aastal. Viimane investeeris nende patentide uurimisse ja arendusse rohkem kui 100 miljonit dollarit. SETi on nüüd keskendunud UV-LED-tehnoloogiale, nii et ta valmistub nüüd oma GaN RF-i patendiportfelli oksjoniks.

GaN-l on laiem ribavahe kui räni, mis tähendab, et see suudab vastu pidada kõrgematele pingetele kui räni ja suudab voolu läbi seadme kiiremini läbida. GaNist on saamas mobiil- ja satelliitside, radari, juhtmevaba laadimise ja autonoomse sõidu jaoks valitud tehnoloogia.

5G tehnoloogia tulekuga on GaN RF-turg kiiresti arenev. 2024. aastaks kasvab GaN raadiosageduse turg 2 miljardi dollarini (Yole Développement, 2019) ja eeldatakse, et globaalsete raadiosidekomponentide turu suurus ulatub 2025. aastaks 45 miljardi dollarini (Market Research Report, 2019). Sumitomo Chemical, Cree ja Qorvo omavad praegu lõviosa GaN RF-turust.

Teisel oksjonil oksjonib Seoul Semiconductor enam kui 100 USA, Euroopa, Hiina, Jaapani ja Korea patenti, mis on seotud suure võimsusega LED-pakendite ja adaptiivse valgustusega. Suure võimsusega LED-pakette kasutatakse laialdaselt nutitelefonides ja autorakendustes ning adaptiivset valgustust kasutatakse nutitelefonide kaamerate läätsedes, taskulampides ja auto esituledes. Need patendid on mõned suure võimsusega LED-kiipide põhipatendid. Suure võimsusega LED-kiip suudab realiseerida objektiivi ja välklambi õhukese ja kerge kujunduse, täites sellega nutitelefoni kaamerate turu mitmesuguseid funktsionaalseid nõudeid.

Seoul Semiconductori asutaja Chung Hoon Lee ja SETi tegevjuht Chae Hon Kim ütlesid, et mõned suured ettevõtted on meie ärisaladused ebaseaduslikult omandanud, kaevates töötajaid või võttes kasutusele odavaid tooteid, mis eiravad intellektuaalomandi õigusi, mis on LED-i negatiivselt mõjutanud. tööstuses. . Seetõttu müüme mõned patendid ettevõtetele, kes otseselt ei konkureeri, ja investeerime oksjonilt saadud kasumi tulevikus uute tehnoloogiate väljatöötamisse.

Viimastel aastatel on Seoul Semiconductor algatanud mitu patendihagi kogu maailmas. Nende hulgas on hiljuti Saksamaal LED-ettevõtte Everlight vastu esitatud patendiõiguse rikkumise hagi võitnud, Everlight taotleb apellatsiooni; USA Texase kohtus esitas ta USA kanalimüüja "Fry's Electronics" vastu ettevõtte Philips TV müügi, mis rikub ettevõtte patenti "" ja võitis kohtuasja; Saksamaal esitas Euroopa suur elektroonikajaotusettevõte "Conrad Electronics" mobiiltelefonide taustvalgustuse patendiõiguse rikkumise kohtuasi ja edusamme pole tehtud.