Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

TCL kinnitab, et CSOT 8,5 põlvkonna trükitud OLED-tootmisliin algab järgmisel aastal

Varasemate teadete kohaselt plaanib CSOT investeerida 46 miljardit jüaani 2021. aastal Guangzhou linna Huangpu rajooni trükikodade ja rulluvate väljapanekute teadus- ja arendustegevuse ning tootmisbaasi ehitamiseks. Täna kinnitas TCL Technology esimees Li Dongsheng, et 8,5 põlvkonna trükitud OLED-i tootmine Liin Guangzhous algab järgmise aasta jooksul.

Financial Associated Pressi teatel paljastas TCL-i tehnoloogia esimees Li Dongsheng täna hommikul toimunud keskpika tulemuslikkuse vahetuse koosolekul, et 8,5 põlvkonna trükitud OLED-tootmisliin Guangzhous algab järgmise aasta jooksul ja tavaliselt põleb tootmisliin 18 kuud. TCL ütles ka, et eeldatakse, et tootmisliinist saab maailma esimene masstoodanguna toodetud 8,5 põlvkonna trükitud OLED-i tootmisliin.

Trükitehnoloogiat peetakse tõhusaks viisiks lahendada OLED-i kõrge hind ja valmistada suuremahulisi paneele. Ja TCL on keskendunud trükitud OLED-i valdkonnale, püüdes suurte paneelide turul konkureerida Samsungi ja LG-ga. Varem sõlmis TCL CSOT investeerimislepingu Jaapani JOLEDiga, et investeerida viimasesse 30 miljardit jeeni (umbes 2 miljardit jüaani), et arendada süvendatud tehnilist koostööd tindiprinterite OLED valdkonnas.