Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Epideemia on levinud kogu maailmas. Kas ootab SRÜ tööstuse laoseis või tellimused otsa?

Kuigi uue kroonilise kopsupõletiku puhang toimus esmakordselt Hiinas, tõuseb kinnitatud nakkuste arv kogu maailmas jätkuvalt. Nende hulgas kasvab epideemilise olukorra levik Jaapanis ja Lõuna-Koreas veelgi. Ehkki mõlemad riigid on juba kaitseliini kopsupõletiku epideemia vastu joonistanud, tuleb tunnistada, et kohaliku epideemia levikut pole tõhusalt kontrollitud.

Lõuna-Korea keskuse epideemia ennetamise poliitikakeskuse peakorteri 27. istungjärgu teatel lisas Lõuna-Korea kella 26.00-st kuni kella 9.00-ni 27. kohaliku aja järgi Lõuna-Korea äsja diagnoositud koronaarse kopsupõletiku 334 uut juhtumit koos kumulatiivse koguarvuga 1595. Jaapanis oli kohaliku aja järgi 27. novembril kella 8.00 ajal Jaapanis 894 kinnitatud kroonkroonilise kopsupõletiku juhtu, sealhulgas Jaapanis 175 kinnitatud juhtu ja kruiisilaeva "Diamond Princess" 705 kruiisireisijat ja stjuardessi.

Üha raskema epideemiaolukorra mõjul on Jaapani ja Lõuna-Korea paljud tööstusharud vältimatult mõjutatud. See hõlmab ka SRÜ kiipide tööstust, mis oli eelmisel aastal väga populaarne.

Laos pole mõjutatud tootmisvõimsuse tõttu?

Nagu me kõik teame, on Jaapanil ja Lõuna-Koreal olulised positsioonid ülemaailmses pooljuhtide tööstuses. SRÜ kiipide segmendi jaoks on see kogu maailmas tipptasemel SRÜ kiipide tarnimise peamine jõud.

Eelkõige võib öelda, et Jaapani tootja Sony on pikka aega olnud SRÜ kiipide juhtival kohal. Pikka aega on see peaaegu saanud tellimusi SRÜ kiipide jaoks, mida kasutavad kodumaised ja välismaised esimese astme kaubamärgi lipulaevad. Korea Samsung on viimastel aastatel kogenud ka SRÜ kiipide turunõudluse kiiret kasvu ning tema turuosa selles valdkonnas on teisel kohal vaid Sonyl.

IHS Markiti raporti kohaselt on Sony edetabelis 49,2% turuosaga ning Samsungi ja Howe turuosa vastavalt 19,8% ja 11,2%. See tähendab ka seda, et kahe tööstushiiglase - Sony ja Samsungi - blokeeritud areng põhjustab teatavas ulatuses ahelreaktsiooni kõigis asjakohastes tööstuslikes kettides.

Pakkumise poolelt on esiteks epideemia põhjustatud töö jätkamine mõjutanud tehase tootmist. Sony on varem väljendanud muret uue pärgarterite kopsupõletiku jätkuva laienemise ja töö jätkamise mõju pärast, mis võib põhjustada ettevõtte varasema jõudluse kasvu kompenseerimise. Võib-olla on sellised mured süvenenud, kuna nende endi epideemia mõju on kasvanud. Samsung Electronics, kellel on Lõuna-Koreas ka suur hulk SRÜ kiipide tootmisvõimsust, võib samuti silmitsi seista Sonyga.

Töö jätkamise probleemi tõttu ei olnud tehase toodang ebapiisav ning olemasolevate tellimuste tarnimist ei suudetud loodetud aja jooksul lõpule viia, mis näitab, et neid tellimusi ei pruugi varasemate ootuste kohaselt sellesse tulude etappi lisada.

Lisaks selles etapis avaldatud mõjule õppis Jiwei.com ka nende SRÜ tootjate klientidelt: "Nüüd levib kiiresti epideemiaolukord Jaapanis ja Lõuna-Koreas. Selline olukord mõjutab paljusid kohalikke tööstusi. Sony ja Samsungi kodumaised SRÜd See hõlmab ka tootmisvõimsust. Kuid tipptasemel SRÜ tehase tegevus ei vaja palju tööjõudu ning mõlemale ettevõttele avalduva mõju peamine põhjus pole tööjõupuudus. "

Kuna kopsupõletiku epideemia levib paljudes riikides väljaspool Aasiat, ei pruugi need riigid olla tarneahela kogunemiskoht, kuid on tõsi, et paljudel lõppmargi lõpptarbija turgudel on epideemia kõige otsesem mõju sellele vähenenud nõudmine.

Otsas või tellimisel?

Nagu me teame, on alates 2019. aastast koos uute toodete, näiteks mitmekaamerate ja ülikõrge pikslitega kaamerate kasutamise suurenemisega nutitelefonides, oluliselt kasvanud ka nõudlus SRÜ kiipide järele. Seetõttu on paljud Sony ja Samsungi esindatud SRÜ tootjad eelmisel aastal plaaninud tootmist laiendada.

Praegu pole enamikku neist uutest tootmisvõimsustest veel kasutusele võetud, kuid äkiline epideemiline olukord võib turunõudluse positiivse kasvu olukorda muuta.

Tööstusharu sisering ütles autorile: "Võrreldes personali tagasitulekumäära mõjuga usume, et kui ülemaailmse epideemia levikut pole võimalik lühikese aja jooksul tõhusalt kontrollida, toimub pakkumise ja nõudmise vahel nõiaring. kogu mobiiltelefonitööstuse ahelas. Ebapiisav mahutavus põhjustab tõenäolisemalt ebapiisavaid tellimusi. "

Nii nagu Hiina puhang selle aasta jaanuaris, on Hiina mobiiltelefonide tööstusahelaga seotud lõppkliendid kodu- ja välismaal põhimõtteliselt toodete väljalaske ja tellimuste kohaletoimetamisega edasi lükanud. Mõned kaubamärgid vähendasid isegi selle aasta esimese poole müügiootusi, tühistades mõned tarnijate tellimused, mida pole veel toodetud.

Kuigi Hiina on endiselt suurim nutitelefonide tarbijaturg, on kõrge turuküllastuse tõttu hakanud terminalibrändid müüki laiendama ka välisturgudele. Mitmed esimese rea terminali kaubamärgid on viimastel aastatel jätkanud oma müügi suurendamist välisturgudel.

Väärib märkimist, et selles kontekstis, välja arvatud selliste tõsiste epideemiaprobleemidega riikides nagu Hiina, Jaapan ja Lõuna-Korea, pole see hädaolukord paljudes riikides inimeste tähelepanu äratanud ja pole ka nõuetekohast kaitset loonud. teadlikkus. Selle tulemusel on epideemiate ennetamise ja tõrje keerukus kogu maailmas veelgi tugevnenud.

Seetõttu, ehkki olukord Hiinas on paranenud, püsib globaalse epideemia kontrolli all hoidmise korral mõju tööstuslikule ahelale endiselt ja tõenäoliselt väheneb nõudlus globaalse nutitelefonide turu järele taas. Tellimuste puuduse korral võib tekkida olukord, et tellimuste osas peetakse läbirääkimisi.

Mõned selle tööstuse inimesed usuvad: "Isegi madala hinnaga kiirkorralduste nähtuse korral on mõned kõige rängemalt mõjutatud väikesed ja keskmise suurusega tootjad. Suhteliselt öeldes jäävad Sony, Samsungi ja Howe moodustatud pealaagrisse ainult kolm väikest ettevõtet. Võitlus tellimuste pärast. Nende seas annab Sony ilmne tehnoloogiline eelis sellele kindlasti tugevaima hääle. Teisest küljest võib Samsungi ja Howe vaheline konkurents veelgi tugevneda. "