Valige oma riik või piirkond.

EnglishFrançaispolskiSlovenija한국의DeutschSvenskaSlovenskáMagyarországItaliaहिंदीрусскийTiếng ViệtSuomiespañolKongeriketPortuguêsภาษาไทยБългарски езикromânescČeštinaGaeilgeעִבְרִיתالعربيةPilipinoDanskMelayuIndonesiaHrvatskaفارسیNederland繁体中文Türk diliΕλλάδαRepublika e ShqipërisëአማርኛAzərbaycanEesti VabariikEuskera‎БеларусьíslenskaBosnaAfrikaansIsiXhosaisiZuluCambodiaსაქართველოҚазақшаAyitiHausaКыргыз тилиGalegoCatalàCorsaKurdîLatviešuພາສາລາວlietuviųLëtzebuergeschmalaɡasʲМакедонскиMaoriМонголулсবাংলা ভাষারမြန်မာनेपालीپښتوChicheŵaCрпскиSesothoසිංහලKiswahiliТоҷикӣاردوУкраїнаO'zbekગુજરાતીಕನ್ನಡkannaḍaதமிழ் மொழி

Milline on andmekeskne viis Intelile vastuse andmiseks?

Kuidas ettevõtteid strateegiliselt kasutusele võtta andmekesksel ajastul, kuidas süveneda andmete väärtusesse. See on väljakutse, millega iga ettevõte peab silmitsi seisma. 6. augustil pidas Intel Pekingis Xeoni tugeva skaleeritava platvormi kasutajakogemuse jagamise kohtumise, kus tutvustati Inteli strateegilist mõtlemist selles küsimuses ja jagati seda neljanda paradigma Jinshanyuni, Haixin Kejini, Ningde Timesi ja teiste klientide kaudu. Parimad tavad andmeanalüüsi, pilveteenuste, tehisintellekti ja nutika tootmise valdkonnas.

Hiinas asuva Intel Corporation Industry Solutions Groupi peadirektori Liang Yali sõnul toimuvad andmekesksed muudatused tööstuses. Eelkõige on viimase kahe aasta jooksul kogu maailmas toodetud andmete kogumaht moodustanud 90% kõigist senistest andmetest. Kahjuks analüüsitakse ja avaldatakse tegelikult vaid väike osa andmetest. "Andmekesksel ajastul on ettevõtete jaoks kiireloomuline probleem, kuidas kiiresti teadmisi saada ja väärtuse kasvu saavutada." Liang Yali ütles: "Intel on pühendunud võimsate, stabiilsete, usaldusväärsete ja tõhusate andmekesksete toodete loomisele. Kombineerige see nii, et see vastaks erinevate tööstusharude ja rakendusstsenaariumide töökoormuse nõudmistele, aitaks ettevõtetel tugevdada oma peamisi konkurentsieeliseid ja annaks seejärel muutustele võimaluse ja Baibai tööstuse uuendamine. "

Hr Liang Yali, Inteli Industry Solutions Group Hiina peadirektor

Intel ehitas moodsa andmekeskuse jaoks kolmiku. Esiteks on andmekeskuse fookuses turvaline andmete arvutamine. Teise põlvkonna Intel® Xeon® skaleeritavad protsessorid on ette nähtud andmekeskuse moderniseerimisinnovatsiooniks, mis parandavad mitmesuguste infrastruktuuride, ettevõtte rakenduste ja tehniliste arvutusrakenduste töö efektiivsust, et parandada omamise kogukulusid (TCO) ja parandada kasutajate tootlikkust. Võrreldes eelmise põlvkonnaga keskenduvad teise põlvkonna Xeoni protsessoritele üles ehitatud süsteemid paindlikumate teenuste ja läbimurdevõimaluste loomisele.

Teiseks vajavad andmekeskused tugevamat andmesalvestusvõimet. Siin on kasulik AuroraTM-tehnoloogia. Intel® AoTengTM andmekeskuse klassi püsimälu ühendab endas ennenägematul viisil suurt läbilaskevõimet, ökonoomsust ja vastupidavust, et minimeerida süsteemi salvestusest andmete saamise suurt latentsusaega.

Lõpuks nõuavad andmekeskused kiiremat andmeedastust. Sel põhjusel pakub Intel mitmeid silikoonfotoonidega esindatud tehnoloogiaid, mis võivad andmeedastusmahtu märkimisväärselt parandada ja lahendada ülekande kitsaskoha.

Liang Yali järeldas: "Inteli andmekeskne tootmistehnoloogia on loodud selleks, et aidata ettevõtetel saavutada kiirem andmeedastus, tugevam salvestusruum ja optimeeritud lahendustel põhinev suurem töötlemine, saades seeläbi andmetest teadmisi, luues äriväärtust ja saavutades versiooniuuenduse."

Neljanda paradigma juhid ja Jinshan Cloud tutvustasid konverentsil, kuidas ehitada teise põlvkonna Intel Xeoni skaleeritavale protsessorile ja Intel AoTengi andmekeskuse mälu- ja salvestuslahendustele põhineva äriklassi AI tarkvara ja riistvara integreerimise süsteem. Paljasmetalltooted, mis vastavad mitme stsenaariumi kasutamise vajadustele ja ressursside jaotuse optimeerimisele.

Neljas paradigma ise arendatud tarkvara ja riistvara integreerimise AI integratsioonisüsteem SageOne, tänu Intel Xeon skaleeritava platvormi ja Intel AoTengi püsiva mälu kombinatsioonile, on jõudlus tööstuse ühises raamistikus kaugel ees. Jinshan Cloud on loonud hajutatud installitud klastri. Tuginedes Intel Xeon Gold protsessorile ja AoTengi püsimälule, saab juurutuskiirust suurendada 20 minutini, et täita 1000 füüsilise masina automaatse installimise süsteem.

Samal perioodil jagasid oma juhtumeid ka Ningde ajastu esindajad ja Haixin Kejin. Ningde ajastul valitsenud tootmisliin oli fonisüsteemi tõttu sügavas hädas. Pärast Intel Xeon skaleeritaval platvormil põhinevate toodete asendamist lühendati seisakuakent kahekordse andmemahuga. Haixin Kejin kasutab Intel Xeon Gold 6240 protsessorit ja Intel AoTengi püsivat mälukombinatsiooni, muutes selle lahenduse sobivaks selliste stsenaariumide jaoks nagu peopesajäljetuvastuse tuvastamine suure andmebaasi mahu ja korduvalt sõrmejälgede salvestamise jaoks.

Väärib märkimist, et konverentsil osalesid ka Delli, Xinhua San, Huawei, Inspuri, Lenovo, Zhongke Shuguangi, ZTE ja teiste ettevõtete esindajad, et olla tunnistajaks ja kuulata Inteli andmekeskset tooteportfelli, et tööstust edendada. Innovatsioon, kiirendage digitaalmajanduse imelist tava.